Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "CoDex 1962" by Sjón # eBook PDF Kindle ePub Free

CoDex 1962

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: CoDex 1962
  • Author : Sjón
  • Release Date : January 28, 2019
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 891 KB

Description

Josef Löwe kan fuldstændig genkalde sig sin egen fødsel i august 1962 og alt, hvad der siden er hændt ham. Det hævder han i hvert fald over for den kvinde, der lytter til hans livs fortælling … 

En kærlighedshistorie

Den begynder med hans far, Leo Löwe, en udhungret jødisk krigsflygtning under 2. verdenskrig. På et pensionat i en lille tysk by møder Leo en tvillingesjæl i stuepigen, der tager sig af ham. Og sammen skaber de i et magisk, passioneret øjeblik et barn ud af en klump ler.

En kriminalhistorie

Leo flygter til Island med drengen af ler i en hatteæske, kun for at blive indblandet i en mystisk mordsag. Først i 1962 bliver hans søn Josef født. 

En sci-fi-historie 

I det moderne Reykjavík vækker den midaldrende Josef en grisk genetikers interesse. Nu kommer det frem, hvad der ligger bag Josefs fortælling. Og som cirklen i hans tilblivelseshistorie sluttes, får vi glimt af en farefuld vej forude for menneskeheden. 


Med CoDex 1962 afslutter Sjón sin trilogi bestående af de tre romaner Dine øjne så mig, Med skælvende tårer og Jeg er en sovende dør. Tilsammen udgør bøgerne et exceptionelt litterært storværk, der væver elementer fra fiktion, historie, mytologi, popkultur og poesi – og selvfølgelig den rige islandske fortælletradition – sammen i et helt særligt magisk univers. 

CoDex 1962 er under udgivelse i en række lande verden over til begejstrede anmeldelser.


Free Books Download "CoDex 1962" PDF ePub Kindle